dark

Vánoční dárky pro milovníky aut? Máme pro vás ty nejlepší tipy

20. 12. 2018 • Novinky

Čas Vánoc se neúprosně blíží, Štědrý večer tu máme za pár dní.  Pokud stále tápete, co koupit a je váš partner, otec, bratr, sestra, přítelkyně a nebo snad manželka milovníkem aut, pak máte vyhráno! Vánoce by sice měli být spíše o tom, že jste spolu, než o hodnotných darech, přesto každý z nás nějaký ten dáreček tomu druhému pořídí, ať už z povinnosti, nebo proto, že ho má prostě rád. Vybrat dárek, který se bude líbit, to už je poměrně těžší oříšek. Pro automobilové  nadšence je naštěstí výběr bohatý, přesto byste ve svém hledání měli zohlednit fakt, aby daná věc byla pro příjemce více užitečná než zbytečná.

Pokud každoročně saháte po dárkovém koši nebo alkoholu, moc rozmyslu jste nad tím asi nestrávili a originalita je taky tytam. Skoro by to mohlo působit, že jste koupili to první, co vám přišlo v obchodě pod ruku. Naštěstí ve světě automobilů nečekají žádné dárkové koše. Stačí jít buď do kamenného obchodu nebo v klidu domu u horkého čaje rozkliknout některý z internetových obchodů.

Najednou se na vás valí nepřeberné množství produktů a vy nevíte co tedy koupit? Poradíme vám. Pokud obdarovaný rád cestuje autem, co třeba taková kamera, která zachytí celou cestu a zároveň poslouží jako bezpečnostní prvek? A nebo nová navigace, tu ocení každý z nás i když se pohybuje jen z města do města. Kolikrát ani sama nevím kudy jet a ráda zapínám navigaci, jen ať mě rychle zavede z toho pekla ven.

Pokud je obdarovaný, ať už je to žena nebo muž, zamilovaný bezmezně do své značky automobilu jistě ho potěší podobný dárek. Zavítat můžete do autorizovaných salonů, kteří ve své sbírce mají různá trička, kšiltofky, přívěsky na klíče a nebo zdrobněliny vámi zvoleného vozu. Ceny jsou různorodé a pohybují se od sta korun až po několik tisíc, záleží jak moc chcete do svého protějšku investovat.

Nejhledanějšími dárkem a také tím nejvděčnějším je zejména autokosmetika, neznám muže, který by si nerad čistil auto. Je to ideální odreagování při jarní víkendu, pěkně vymydlit a naleštit svého mazlíka, než vás s nim vezme někam na výlet.  U autokosmetiky nemusíme zůstávat, často jsou kupovány také nové autopotahy, pneumatiky a nebo pro milovníky zimních destinací i sněžné řetězy.

Pokud se jedná o něžné pohlaví, tam s technikou zřejmě moc nepochodíte, na druhou stranu můžete koupit nějakou pěknou vůni do auta. Pro ženy můžete volit také praktické dárky v podobě škrabky na sklo, já jsem tu svou někde záhadně ztratila, takže jsem nedávno byla nucena zbavovat led z povrchu skel kartičkou do knihovny, ehm. Ještě, že si my ženy umíme poradit v každé situaci, no ne?

Ryze praktickým dárkem se pak jeví koupě dálniční známky pro příští rok. Koupit můžete také přednabitou kartu na tankování pohonný hmot. Stejně tak se stále oblíbenějšími stávají kondiční jízdy a jízda v supersportu na okruhu.  Jak vidíte dárků pro automobilové nadšence je opravdu hromada, a pokud jste si nevybrali z našich typů mrkněte na internet, kde určitě naleznete svého favorita! A když ne, vždy můžete pořídit poukaz na určitou částku a obdarovaný si vybere sám, tím nic nezkazíte a zabijete dvě mouchy jednou ranou! Tak vzhůru do nakupování.

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz