1550459410389361890

Range Rover Convertible od Newport Engineering [video]

19. 7. 2013 • Novinky, Tuning, Videa

Včera jsme tu měli zprávu o Range Roveru Evoque, který by dle dosavadních informací měl opravdu přijít ve verzi Cabrio a dnes tu máme dokonce i velkého Range, který vyměnil svou pevnou střechu za plátěnou. Jasně, tento Range kabriolet není továrním výplodem Range Roveru, nýbrž se jedná o projekt společnosti Newport Convertible Engineering, která chce nejspíš zkrátit čekání těm, kteří z nějakého důvodu prahnou po Range Roveru Cabrio…

Toto “offroad-cabrio” je postaveno na základu Range Roveru v nejvyšší verzi Autobiography a u Newportu mu prostě odřízli střechu, patřičně vyztužili a nasadili plátěnou stahovací střechu s elektrickými motorky a ovládáním. Tato střecha je schopna se stáhnout za cca 15 sekund a pokud by se někomu nelíbil její vyčnívající vzhled, když bude skrčena do prostoru kufru, můžete ji zakrýt plátěným krytem.

Zatím sice nemáme informace o ceně, ale co víme, je fakt, že Newport chystá v srpnu poslat do výroby omezenou sérii těchto Rangů, které se budou prodávat prostřednictvím vybraných oficiálních dealerů Range Roveru po celém světě. Dočkat bychom se tedy nejspíš měli také… zajímavý nápad, no ne? :)

YouTube Preview Image .

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz