foto1

Dejte si auto do mobilu. Ušetříte pěkných pár tisíc korun

16. 2. 2018 • Novinky, Zajímavosti

Zapomenout na prošlou lékárničku vás může přijít draho. Stejně tak třeba prošlý řidičák nebo propadlá STK. A to se bavíme jen o pokutách. V případě, že byste způsobili nehodu, může vás to dostat do mnohem větších problémů. A ruku na srdce: občas na něco zapomene každý z nás. Nechtěli byste mít pomocníka, který bude na důležité termíny myslet za vás?

Pokud ano, pak vyzkoušejte mobilní aplikaci Carolina, která je zdarma ke stažení v Google Play i AppStore. Upozorní vás nejen na STK, ale také například na výměnu pneumatik či termíny spojené s pojištěním. Navíc si můžete vytvořit i vlastní upozornění. Není to však jediný důvod, proč byste ji měli vyzkoušet. Carolina umí mnohem víc.

Díky ní můžete každý měsíc znát aktuální cenu vašeho auta a její budoucí odhadovaný vývoj. To vám lépe umožní plánovat, kdy ho vyměnit za novější. Při koupi auta vám zase pomůže, abyste si nekoupili auto předražené. Předvybrané vozidlo si totiž můžete nechat rovněž ocenit a během chvíle tak zjistit jeho aktuální hodnotu. Dále si můžete jedním kliknutím zobrazit inzeráty srovnatelných vozidel z největších českých a zahraničních portálů, a to až tři měsíce zpětně. Díky Carolině získáte zdarma také prověření historie vámi vybraného vozu v systému Autotracer od Cebia v hodnotě 499 Kč.

Carolina není pomocníkem jen při koupi či prodeji vozu, ale pomůže vám také na cestách. Získáte informace o nejbližších čerpacích stanicích a servisech. V případě, že pojedete do zahraničí, budete mít k dispozici informace k provozu auta v dané zemi včetně případného povoleného limitu pro alkohol. S Carolinou také můžete soutěžit o zapůjčení auta na víkend s plnou nádrží a další hodnotné ceny. Carolina je zkrátka užitečná aplikace, která je určena všem, kdo nechtějí ztrácet čas a peníze při pořízení, provozu a údržbě automobilu.

Pro více informací se podívejte na http://www.carolina.cz.

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz