Audi Q7 S-line pod taktovkou JE Designu

24. 12. 2011 • Novinky, Tuning

Přestože se vozům německé automobilky Audi věnujeme s železnou pravidelností, jeden model v poslední době unikal pozornosti a stranil se centru dění. Řeč není o ničem menším, než o monstrózním SUV Q7, které se nám dnes představí v úpravě od JE Designu.

Základem této poměrně zdařilé úpravy je model s paketem S-Line, který je již sám o sobě velice atraktivní. JE Design však exteriér příjemně baculatého vozu posouvá do jiné roviny, kde se hraje na agresivní nárazníky, obří kola a zvýšený výkon pohonné jednotky.

Z minulého odstavce je tedy zřejmé, že Q7 disponuje upraveným zevnějškem s revidovanými nárazníky, rozšířenými blatníky, střešním spoilerem a čtyřmi koncovkami výfukového systému kosodélníkového tvaru. Chybět nemůže ani sportovní stavitelný podvozek, jež dokáže snížit světlou výšku až o 35 mm a originální kola z lehkých slitin ve velikostech 20-22 palců.

Pod kapotou se nachází vznětový osmiválec o zdvihovém objemu 4,2 litrů, který svému řidiči poskytuje maximální výkon 250 kW (340 koní) a 895 Nm točivého momentu. Zajímá Vás zrychlení z nuly na 100km/h? odehraje se za 6,1 vteřiny.

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz