a1598_19_2

Pořiďte si k vašemu podnikání bazarovou dodávku

12. 4. 2019 • Novinky

Začínáte podnikat? Pak vězte, že se nevyhnete počátečním investicím. Co si trochu ulevit? Koupí bazarové dodávky ušetříte nemalý peníz.

Užitkové vozidlo k podnikání potřebujete

Je lhostejno, zda jste řemeslník vozící s sebou nářadí a materiál, nebo jste se našli v gastronomii a zabýváte se třeba výrobou a prodejem zdravých pokrmů. I nadšené švadlenky či distributorky kosmetiky potřebují se zvětšujícím se objemem zákazníků větší auto k převozu zboží. Užitkový vůz prostě není nadstandard, nýbrž běžná věc.

Proč ojetou dodávku?

Předně je třeba si uvědomit, že označení „ojetá“ dodávka neznamená špatná dodávka. Jestli doposud žádné užitkové vozidlo nevlastníte a využíváte k pracovním účelům osobní auto, nebo dokonce platíte třetí osobu za převoz vašeho zboží, vězte, že nákupem ojetiny se vaše podnikání logisticky zjednoduší. Nová dodávka znamená jednoznačně hluboký zásah do rozpočtu. Ojetinu seženete za zlomek ceny. Bazar dodávek Praha nabízí k prodeji dodávky a užitkové vozy za hotové, formou protiúčtu, ale i prostřednictvím úvěrů a leasingu s možností rozložení splátek až na 7 let.

Koupě dodávky na splátky

Užitkové vozy Praha mají nyní k dispozici 400 dodávek, pick-upů a nákladních vozů, jejichž cena se odvíjí od technického stavu. Ten je prověřen stejně jako původ vozů. Využijete-li možnost koupě dodávky na splátky, připravte si obligátní doklady – občanský a řidičský průkaz. OSVČ budou potřebovat živnostenský list, jednatelé společnosti výpis z obchodního rejstříku. V obou případech je nutné doložit ještě fakturu za mobilní telefon. Dodávky Praha slibují sepsání v rámci deseti minut, ověřování vaší osoby či firmy pak trvá kolem půl hodiny.

Alternativou je pronájem

Možná ještě nejste v podnikání tak daleko, abyste si museli pořizovat vlastní dodávku. Východiskem pak může být pronájem pro případ potřeby. Půjčovna dodávek Praha zajišťuje pronájem vozů již od 600 Kč na den, navíc bez omezení počtu kilometrů.

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz