ojete-auta

Ojeté vozy je nejméně rizikové kupovat přímo od zdroje

18. 2. 2021 • Novinky, Zajímavosti

Jde vám z nabídky vozů na internetu hlava kolem a nechcete se pouštět do žádného rizika? Poradíme vám, na koho se obrátit, pokud chcete spolehlivý ojetý vůz v dobrém stavu se všemi důležitými zárukami.

Nejlepší poměr cena a výkon? Auto od prvního majitele!

Jedním z ověřených a spolehlivých prodejců ojetých vozů je společnost Business Lease se svým projektem Autapooperaku.cz. Business Lease poskytuje svým klientům vozidla na operativní leasing – nejčastěji na dobu 3 až 4 roky. Po tom, co se vůz od nájemce vrátí, Business Lease zhodnotí jeho stav. V nabídce můžete najít celou řadu vozů, která vypadají takřka jako nová, výborně jezdí, ale jejich cena tolik nezatíží vaše konto, jak by se tomu stalo při koupi zcela nového automobilu. S novým autem navíc vyvstává otázka, zda nemá výrobní vady, jež by vaše cesty mohly ukončit dřív, než stihnete pořádně zahřát motor. Business Lease vám dává možnost pořídit si již prověřený bezpečný vůz za mnohem dostupnější částku.

První majitel, který ví o voze vše a nic netají

Pokud se rozhodnete pořídit si vůz na Autapooperaku.cz, máte jistotu, že vám nezůstanou zamlčeny žádné důležité informace o historii vozidla. Business Lease je totiž prvním a jediným majitelem auta. Díky tomu má dokonalý přehled o všech případných pojistných událostech. Zná servisní historii, jíž vám může doložit. Zaručí vám, že byl vůz servisován pravidelně a nedošlo u něj ke stáčení tachometru. Na tuto nekalou praktiku můžete narazit v některých autobazarech například u aut dovezených ze zahraničí, kde stáčení kilometrů legislativa často nepostihuje. V případě nabízených kusů na Autapooperaku.cz se můžete spolehnout na naprostou transparentnost informací.

Individuální přístup a jednoduchý proces

Dalším nesporným benefitem pořízení ojetého vozu prostřednictvím Autapooperaku.cz je důraz společnosti na individuální přístup. Uplatňují jej jak při posuzování jednotlivých vozů, tak při jednání se zákazníkem. Během předem smluvené schůzky na pobočce je prodejce zájemci o vůz plně k dispozici, projednává s ním představu, zodpovídá otázky o automobilu. Aby proces proběhl opravdu co nejpříjemněji, dal si Business Lease záležet také na jednoduchosti a srozumitelnosti kupní smlouvy. Pokud nechcete vozidlo platit jednorázově, prodejce vám na místě zprostředkuje úvěr v požadované výši a připraví vám financování na míru dle vašich možností s flexibilní dobou splácení.

business_lease_1024x768

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz