fotov-42

Naučte se jezdit bezpečně a pořiďte si kvalitní výbavu

17. 9. 2015 • Novinky, Zajímavosti

V současné době se neobejdete bez automobilu. Ovšem naučit se bezpečně a spolehlivě řídit automobil není jednoduché. Mnoho lidí si ze začátku nevěří a potřebuje trpělivé vedení zkušeného instruktora. Proto neváhejte a začněte chodit do autoškoly, kde se vám budou věnovat skuteční profesionálové.

Individuální přístup instruktorů

Výhodou je, že svoje první kilometry v automobilu absolvujete na bezpečném autocvičišti. Důležitý je také individuální přístup. Patříte mezi ty, kteří pochybují o svých řidičských schopnostech? Potom je právě správný přístup instruktora tím nejdůležitějším faktorem, díky kterému buď získáte v autě sebedůvěru, nebo pohoříte. Samozřejmě, že chcete to první. Proto se vám instruktoři budou věnovat individuálně podle vašich potřeb. Možná už řidičský průkaz máte, ale stejně si nejste jistí třeba v úzkých městských uličkách. Potom vám pomohou kondiční jízdy.

Pomozte zvýšit životnost auta

S řidičským průkazem v kapse, si samozřejmě vyberete i vhodný automobil. Budete řešit i jeho interiér. Podstatné je, aby automobil co nejdéle vydržel v perfektním stavu. Proto uvítáte levné koberce do auta, které ochrání váš vůz před znečištěním a tím prodlouží jeho životnost. Získáte koberce na míru podle rozměrů vašeho automobilu. Obsahují i dvojitou vrstvu pod pedály, kde jsou nejvíce namáhané. Rubovou stranu zpevňuje také granulátový povrch. Pozadu ovšem nezůstává ani estetická stránka, vybírat můžete z široké palety barev.

Udělejte vše pro bezpečnou jízdu

V automobilu jde samozřejmě v prvé řadě o bezpečnost jízdy. Pro dokonalou jízdu se stávají nezbytností kvalitní pneumatiky s nesjetým vzorkem. Z tohoto důvodu doporučujeme pneumatiky Matador. Zaručují dlouhou životnost a kvalita je podpořená letitým firemním výzkumem, protože značka má tradicí delší než 100 let, existuje již od roku 1905.

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz